Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar website le perrier Bericht schrijven
Bericht 1 t/m 3 van 23
Naam Ruud Wiggenraad
Datum 09-11-2003 18:52:20

Hallo Coby en Nico,
Door de fotos op deze site krijgen wij acuut heimwee naar jullie prachtige huis in de Drome, met zijn geweldige omgeving, veel zon en heerlijk fruit. Natuurlijk durfden we dit berichtje pas in het gastenboek te plaatsen, toen we zeker wisten dat we voor het volgend jaar weer een plek bij jullie hadden (een ander zou ons eens voor kunnen zijn).

Tot ziens in de zomervakantie,

Yvonne, Ruud, Fleur, Hans en Jeroen. :">

Naam Pascale van Boven
Datum 23-10-2003 17:43:20

Bonjour Coby et Nico!

Even een herfstgroet vanuit Voorburg, waar we nog dikwijls met heimwee terugdenken aan jullie mooie Le Perrier. We hebben er enorm genoten,een schitterend huis op een prachtige plek, en aan zon geen gebrek!
De kinderen willen (net als wij) graag terugkomen, dus wie weet!Gaan jullie nog een artisjokken en/of lavendelveld aanleggen? Wij komen wel oogsten!
Hartelijke groet, Pascale en Gert-Jan, Bas en Anneloes.

8)

Naam familie Romijn
Datum 21-09-2003 20:44:24

Hallo Nico en Coby,
Hebben jullie en het prachtige land om jullie heen de zomer overleefd? En wordt het alweer rustig? Wij denken nog regelmatig terug aan de twee heerlijke weken die we bij jullie vertoefden( begin juli). Ook de kinderen hebben het er regelmatig over, hun zwem- en voetbalkwaliteiten zijn ook zo verbeterd daar...Hier in NL was het vandaag ook nog zomers weer, we lagen zelfs op het strand! We hopen dat alles goed gaat met jullie, succes met le Perrier en wie weet ,tot volgend jaar?.... Vriendelijke groet, Philip,Marjet ,Florine en Hidde.

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende